To już ten czas – jedyna okazja w roku, by delektować się wybornym smakiem gęsiny w Dworze Słupia już od 5 listopada aż do końca miesiąca!
Popisowe menu degustacyjne naszego Szefa Kuchni już gotowe
Gęsina, bo to ona będzie grała główną rolę, przygotowana została w wariacjach, jakich nie znacie. Tradycyjne dania w zupełnie nowej, zaskakującej i niesamowicie pysznej odsłonie – zdecydowanie musicie spróbować
Czym rozpieścimy Wasze podniebienia?
Przystawka: Żołądki z gęsi w konfiturą z rabarbaru i grzanką
Zupa: Rosół z gęsi z lanymi kluskami
Danie główne: Pierś z gęsi z sosem z porzeczki, puree dyniowe i szparagi
Czas na deser! Uczta na Świętego Marcina nie może się obejść bez Rogali Dworskich
Brzmi jak niebo? Smakuje obłędnie
Do gęsiny polecamy kieliszek wybornego Świętomarcińskiego wina.
Zapraszamy do rezerwacji stolików:
Telefonicznie 509 916 010
Mailowo: biuro@dworslupia.pl lub przez messengera